VRA Reünistendag 23 Augustus | VRA Reunion

De Reünistendag op zaterdag 23 augustus komt steeds dichterbij. Meldt u snel aan voor dit clubfeest!

Deze dag is bedoeld als informeel weerzien voor iedereen die ooit iets met VRA te maken heeft gehad. Oud-leden, donateurs en sponsors, maar nadrukkelijk ook huidige leden, donateurs en sponsors. Roep je (oude) teammaatjes bijeen. We gaan er een feest van maken.

Op die dag zullen ZAMI 1 en ZAMI 2 'the Battle of the Woods' uitvechten, een onderlinge derby in vriendschappelijke sfeer, maar wel degelijk een competitiewedstrijd. Denkt u niet dat de heren elkaar de overwinning cadeau doen, het zal er heet aan toe gaan. Er valt kortom iets te zien voor de aanwezigen.

Op het naastgelegen veld wordt een Reünistenwedstrijd gespeeld, waarvoor we jong en oud, dame of heer, lid en oud-lid van harte uitnodigen. De enige voorwaarde is dat je ooit lid of donateur was van VRA of beter nog, dat nog steeds bent, maar om welke reden dan ook nog zelden komt. Dit is de ultiem gelegenheid elkaar weer te ontmoeten en te kijken 'of je het nog in je hebt'.

Ook zal er ter ondersteuning van de clubkas een veiling plaatsvinden van artikelen en diensten die door sponsoren, leden en cricketvrienden ter beschikking worden gesteld. Voor deze veiling zoeken we bovendien nog meer mooie artikelen of diensten, cricketgerelateerd of niet, waarop geboden kan worden. Dat zouden oude cricketprenten kunnen zijn, een gesigneerd bat, maar ook (nieuwe) producten die uw bedrijf bijvoorbeeld verkoopt of diensten die u verleent en die u gratis ter beschikking mag stellen voor dit doel. Alles wat voor aanwezigen van enige waarde kan zijn. Mocht u zaken ter beschikking willen stellen, laat het ons dan weten alstublieft via reunistendag@vra.nl.

Uiteraard wordt er uitgebreid geborreld en gegeten. Nederlands cricket bestaat/bestond in grote mate uit families. Wij willen grotere gezelschappen, voormalige teams en bijvoorbeeld families (Mulder, Grootmeijer, Van Nierop, Wories, Schotte, Kappelle etc) bij het diner de kans geven eigen tafels te boeken, maar misschien is het juist leuk om te mengen. Het is aan u.

Na het eten is er nog tijd voor Music & Dance, voor wie er geen genoeg van kan krijgen.
Kent u oud-leden/donateurs van wie u vermoed dat ze ook willen komen, deel dan deze uitnodiging met hen. We zullen deze week nog zoveel mogelijk oud-leden proberen te achterhalen en uit te nodigen via e-mail en social media, maar uiteindelijk dient een ieder zich zo snel mogelijk aan te melden. Dat kan via de daarvoor bestemde knop op de homepage van onze website of meteen via deze link. Hier vindt u ook nog extra informatie.

De Reüniecommissie
Abbas Jaffri, Benno van Nierop, JPh Korthals Altes, Pam Mulder, Toon Hintzen, Floris Kappelle, Nienke Kodde e.a.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures