VRA in Twenty20 Finales a.s zaterdag

Aanstaande zaterdag 16 augustus worden op VCC in Voorburg de finale van de Twenty20 competitie gespeeld. Vier teams die zich op de vrijdagavonden de afgelopen maanden het best hebben bewezen gaan spelen om de felbegeerde Twenty20 landstitel.

De eerste halve finale start om 10:00 uur en zal gaan tussen HCC en Hermes D.V.S. De tweede halve finale met VRA begint om 13:30 uur. Uit de aanvankelijk verregende kwartfinale tussen Dosti en ACC is uiteindelijk op 15/8 Dosti als winnaar uit de strijd gekomen, dus dat wordt de tegenstander van VRA. Om 17.00 uur is de aanvang van de finale gepland.

De winnaar van de Twenty20 finale wint een bedrag van €2.000,-. De nummer 2 van de finale wint €1.000,-. Een kinderhand is in ons Hollandse cricketwereldje gauw gevuld en voor alle clubs is dit dus iets om extra je best voor te doen.

De toegang is natuurlijk gratis, er wordt gezelligheid beloofd en bovendien een mooi spektakel verwacht met goed cricket, muziek en volgens de website van de KNCB... veel meer! Gaat VCC dan eindelijk echte cheergirls regelen? Dat kunt u allemaal zelf gaan zien, doen!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures