Greetings from Rome

Cricketnieuws uit Italiƫ? Jawel, het is komkommertijd. Maar in dit geval toch een leuk bericht. Onze vriend Amil Prasad was dit seizoen gecontracteerd door Roma CC en zou niet meer naar VRA komen. Toen bleek dat het Italiaanse cricketseizoen wat merkwaardig was opgedeeld en Amil erg veel vrije tijd over had wilde hij liever in Amsterdam zijn, waar hij deze zomer gelukkig nog enkele weken kon blijven logeren.

Dit bezoek leverde ons spontaan wat welkome assistentie op voor onderhoud aan de square en bovendien, als het zo uitkwam, een vriendelijke barman. Maar spelen in de hoogste teams mocht niet vanwege de regelgeving van de KNCB. Dus viel Amil soms in bij VRA3 en ZAMI, op halve kracht, maar met evenveel plezier.

Vorige week namen wij weer afscheid, want Amil werd door zijn werkgever opgeroepen voor de finalerondes van het Italiaanse Kampioenschap. Hoe die competitie nu precies in elkaar steekt probeerden we tevergeefs te achterhalen, maar uiteindelijk werd Amil afgelopen weekend met Roma CC Kampioen van de serie B.

Amil was de grote man met belangrijke wickets, maar vooral door aan bat de winst binnen te slepen met een 6 en een single op de laatste 2 ballen, waar precies 7 runs nodig waren. Een heldenonthaal was zijn deel. Inmiddels is Amil weer thuis in Sri Lanka bij zijn gezin. Good luck, Amil!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures