Vrijdagmiddagborrels op VRA

De komende maanden zal VRA wekelijks dé ideale plek zijn voor uw vaste Vrijdagmiddagborrel met vrienden en collega's. En niet alleen die van u, want ook De Maatschappij (Departement Amsterdam) heeft opnieuw besloten haar wekelijkse Vrijdagmiddagborrel gedurende de zomermaanden te houden op het alom geprezen balkon van VRA.

Een korte introductie: De Maatschappij (voorheen De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel) is het oudste zakelijke netwerk van Nederland, opgericht in 1777. Een onafhankelijk netwerk van ruim 3000 personen afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen. Deze landelijke vereniging met 26 actieve departementen organiseert in totaal zo'n 250 bijeenkomsten per jaar, vrij toegankelijk voor leden en introducés. Naast netwerkbijeenkomsten met bekende sprekers en 'top-ondernemers' staat het Departement Amsterdam ook bekend om haar gezellige Vrijdagmiddagborrels.

Dankzij pienter combineren van wederzijdse leden Floris Kappelle en Sanne Salomons, wier messen wel vaker aan twee kanten snijden, zullen deze borrels gedurende de zomerperiode plaatsvinden op het altijd zonnige balkon van VRA en wel vanaf a.s. vrijdag 18 juli tot en met de laatste op 5 september.

Hoewel de borrels van De Maatschappij in principe een besloten karakter hebben, hoopt men op VRA juist veel gezellige VRA-leden te ontmoeten die zich aansluiten bij de gedachte dat VRA ook op de vrijdagmiddag de perfecte plek is om het weekend te beginnen. Namens organisatoren Floris en Sanne hierbij een uitnodiging aan alle VRA-leden en donateurs. Noteert u de komende weken in de agenda: Vrijdagmiddag - Borrel op VRA!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures