Geslaagde India Cricket Day

De traditionele India Cricket Day op VRA kende op zaterdag 28 juni weer een bijzonder geslaagde editie. Onder veel betere weersomstandigheden dan voorspeld gingen diverse Indiase bedrijfsteams uit de regio met elkaar de strijd aan op de vier(!) veldjes die op het hoofdveld waren aangelegd.

Opvallend goed cricket en een hoop plezier onder de honderden deelnemers en supporters zorgde voor een optimale sfeer. Uiteraard kon dat niet zonder een strakke organisatie, een jaarlijkse terugkerende succesvolle samenwerking tussen initiatiefnemer en host Amsterdam InBusiness, de KNCB (toernooileiding en umpires) en VRA als host venue.

Het moge duidelijk zijn dat Paul Polak een onmisbare rol speelde om zowel velden als bar en catering tiptop in orde te brengen. En met VRA1-teammanager Pamela Mulder achter de bar kon er natuurlijk weinig misgaan.

Na een spannende finale werd de dag besloten met een gezellige borrel op het VRA-terras en prijsuitreiking door de heer Rajesh Nandan Prasad, ambassadeur van India en de heer Peter Bot, wethouder Sport van Amstelveen. Tot volgend jaar!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures