Winnaars KNCB Cricket Gala 2014

In het Haagse Diligentia theater werden op zaterdag 22 november jl. in de verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt tijdens het KNCB Cricket Gala. VRA had zich dit jaar bescheiden, maar realistisch opgesteld en slechts in één categorie een kandidaat naar voren geschoven: Peter van Gulik in de categorie Vrijwilliger van het Jaar. Dit voorstel werd door de KNCB overgenomen en zo was Peter volkomen verdiend één van de drie genomineerden. Helaas won hij niet.

De verkiezing werd overschaduwd doordat gelukkig tijdig aan het licht kwam dat gefraudeerd was met de stemprocedure. Door op oneigenlijke wijze van verschillende willekeurige IP-adressen gebruik te maken kon het men aantal stemmen op favoriete kandidaten manipuleren. Jammer en tamelijk naïef. Een ding is zeker, het heeft Peter niet geholpen. Cricketgemeente van het Jaar werd Amsterdam. Waarom is onduidelijk, maar die pakken we dan maar mee.

We feliciteren de volgende winnaars: Topklasse speler van het jaar - Jeroen Brand (Quick Haag) Hoofdklasse speler van het jaar - Vivian Kingma (VCC) Eerste Klasse speler van het jaar - Faizan Bashir (VVV) Speelster van het jaar - Heather Siegers (Rood & Wit) Buitenlandse speler van het jaar - Amol Muzumdar (VOC) Recreatieve speler van jaar - Bobby Smulders (Excelsior'20) Jeugdspeler van het jaar - Davi van Slobbe (Hermes DVS) Jeugdteam van het jaar - ACC U19 Official van het jaar - Asrhaf Din Coach van het jaar - Tim Gruijters (Quick Haag) Club van het jaar - Qui Vive (Amsterdam) Vrijwilliger van het jaar - Guido Landheer (Quick Haag) Cricketgemeente van het jaar - Amsterdam

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures