Stem nú voor KNCB-Gala

De shortlists van de verschillende categorieën voor het KNCB Cricket Gala zijn door de Galacommissie bekendgemaakt, en dus kan het stemmen beginnen! Zeker doen, want onze eigen Peter van Gulik is terecht genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar.

Stemmen kan HIER. Vote now!

Nominatie Peter van Gulik
Peter is sinds vele jaren zeer actief betrokken bij het reilen en zeilen van VRA. Zowel binnen het bestuur als achter de schermen en daarom niet voor niets benoemd tot Lid van Verdienste. Als speler was hij lange tijd actief op recreatief niveau, met een belangrijke rol als ‘moderator’ in vele opleidingsteams (VRA 3 en 4).

Na enkele jaren penningmeester geweest te zijn in goede tijden opereerde hij enige tijd in de schaduw. Maar ook toen was hij belangrijk als organisator achter de schermen, in commissies, bijvoorbeeld bij grote internationale wedstrijden op VRA.

De afgelopen 2 jaar heeft Peter (op de foto rechts naast penningmeester Sjoerd Verbeek) zeer veel en goed werk verricht. Toen er op hem een dringend beroep gedaan werd nadat VRA bestuurlijk gezien in moeilijkheden kwam, aarzelde hij geen moment en schoot te hulp.

Hoewel hij formeel geen deel uitmaakt van het bestuur, heeft Peter met name op organisatorisch en financieel terrein leiding gegeven aan een saneringsoperatie, die met recht ‘uitdagend’ mag worden genoemd. Hij fungeerde als formateur van een nieuw bestuur, als strakke hand in reorganisaties en pleitbezorger van een eigentijds en gezond realisme.

Met niet aflatende energie bewijst Peter VRA al vele jaren grote diensten, reden voor zijn eervolle nominatie.

Tot en met 15 november kan gestemd worden, daarna worden de stemmen geteld.
Het KNCB Cricket Gala 2014 vindt plaats op zaterdag 22 november in Den Haag.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures