Sponsor Gulpener genomineerd voor MVO Award

Sinds vele jaren is de Gulpener Bierbrouwerij loyaal en gewaardeerd bierleverancier van VRA. Vertegenwoordigd door de immer goedlachse bourgondiƫr Bart de Koning leveren ze niet alleen bier van uitstekende kwaliteit, maar zijn ze nooit te beroerd een stapje extra te zetten als dat nodig is. Bij grote evenementen bijvoorbeeld. Bart is dan bovendien vaak zelf van de partij en toont zich bij die gelegenheden behalve een graag geziene gast ook een uitermate goed gastheer. Hij deelt genereus uit, maar kan gelukkig ook sportief incasseren, zoals die keer dat hij van onze toenmalige pachter per vergissing zijn eigen product in plastic van een concurrerend merk kreeg geserveerd. Huh?

Wij houden van Gulpener. Gulpener houdt van VRA, vanwege onze unieke, ongebonden positie in het Amsterdamse Bos, het imago van VRA binnen de niet alledaagse cricketsport en het gevoel voor traditie, van oudsher ingebakken in ons DNA. Hierin hebben wij veel onvermoede raakvlakken met de Gulpener Brouwerijen, een van 's lands laatste onafhankelijke familiebrouwerijen, met respect voor traditie, natuur en het Limburgse land.

Op zichzelf nog geen reden om hier nu over te berichten, ware het niet dat Gulpener juist om die specifieke kenmerken en 'waarden' is genomineerd voor de MVO Nederland Award. Met deze prijs beloont MVO Nederland het bedrijf dat in Nederland de afgelopen 10 jaar het meest toonaangevend is geweest op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaamheid.

Deze prijs zou de verdiende kroon op het goede werk zijn, de erkenning voor een jarenlang gevoerd beleid dat duidelijk zijn vruchten afwerpt. En natuurlijk willen wij ze graag helpen om deze prijs binnen te slepen. Daarom zou het leuk zijn als zoveel mogelijk VRA-leden de uitverkiezing van Gulpener willen steunen door voor ze te stemmen op www.mvonederland.nl of de eigen website www.gulpener.nl. Dat kan tot uiterlijk 10 november a.s. Doen! En lees op de site van Gulpener dan ook eens over hun achtergronden, hun visie en de nieuwe huisstijl. Dan smaakt dat biertje volgend seizoen extra lekker.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures