Ingelaste trainingswedstrijd VRA 1 - zondag 29 aug

U bent inmiddels vast bekend met het incident in de Topklasse-wedstrijd VOC-HCC nu twee weken geleden, waarbij twee spelers van beide ploegen elkaar onheus bejegenden. Het bleek de katalysator voor een reeks onnavolgbare beslissingen van beide clubs, de tuchtcommissie van de KNCB en de competitieleider. Lees er hier over.

Met als gevolg dat VRA1 volgende week op zaterdag de halve finale play-offs in de topklasse speelt (UIT) en bij winst op zondag de finale (ook UIT). De tegenstander voor beide wedstrijden word morgen bepaald in de wedstrijd Punjab -VCC.

Echter door genoemde omstandigheden heeft ons Eerste tegen die tijd al drie weken niet gespeeld. Reden voor captain Peter Borren om een trainingswedstrijd in te lassen op de vrije zondag 29 augustus. Hierin twee teams in een mix van VRA1, VRA2 en enkele spelers van ACC en misschien Dosti. Dit zal meteen de laatste thuiswedstrijd van het het Eerste zijn dit seizoen.

De wedstrijd begint om 12 uur op veld 1. Duur 40 overs.
Publiek van harte welkom.

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures