Euro Slam T20: Internationaal topcricket op VRA

Laatste nieuws

Dit onderstaande bericht is ingehaald door het actuele nieuws dat EuroSLAM T20 dit jaar is afgeblazen en verplaatst wordt naar volgend jaar. Lees meer op de VRA website en de EuroSLAM-T20 website


Van 30 augustus t/m 4 september op VRA: een aanzienlijk aantal internationale wedstrijden met top-internationals uit de hele wereld, tijdens de Euro SLAM T20. Een groots, commercieel opgezet T20 toernooi dat zich gedurende 3 weken afspeelt in achtereenvolgens Nederland, Schotland en Ierland. Ondersteund door de 3 nationale cricket bonden en met goedkeuring van de ICC. Zes teams, twee uit elk land, samengesteld uit de beste spelers uit de nationale competitie, aangevuld met internationale spelers van wereldniveau.
En het gaat om geld, veel geld. 30 wedstrijden en 3 knock-out finales die online wereldwijd te volgen zullen zijn.
Enfin, prachtig allemaal, maar komt u vooral naar het tot stadion omgetoverde VRA om daar live te zien wat de spelers voor spektakel kunnen brengen.

Let wel: voor deze wedstrijden worden tickets verkocht vanaf begin week 33. Prijzen daarvan zijn op dit moment nog niet officieel bekend, maar naar verluidt €15 per dag. Kijk voor meer informatie en teamselecties op de website van SLAM

Amsterdam Knights:
Hasan Ali*, Wesley Barresi, Saad Bin Zafar*, Philippe Boissevain, Varun Chopra*, Ben Cooper, Ben Cutting*, Brandon Glover, Sikandar Raza*, Ahmad Shahzad*, Tony Staal, Imran Tahir*, Roelof van der Merwe, Tobias Visee, Sikander Zulfiqar, Paul van Meekeren.

Rotterdam Rhinos:
Rashid Khan*, Shaheen Afridi*, Anwar Ali*, Bas de Leede, Scott Edwards, Vivian Kingma, Fred Klaassen, Stephan Myburgh, Max O’Dowd, Samit Patel*, Luke Ronchi*, Pieter Seelaar, Shane Snater, Peter Trego*, Hardus Viljoen*, Fakhar Zaman*, Saqib Zulfiqar.

  • overseas player

Dat levert een volgende interessante agenda op:

PS: Voor al deze data zijn vrijwilligers nodig die helpen bij het faciliteren van deze wedstrijden. Meld je daarvoor aan bij Peter van Gulik. Behalve aanwezig zijn bij een mooie wedstrijd levert het je zelfs nog wat op.

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures