Zaterdag 9 februari: Vrijwilligersfeest op VRA

- English version below -

18.00 uur Borrel, aangeboden door Het Bestuur

20.00 uur Walking dinner, kosten: 10 euro

23.00 uur Einde officiële programma

Welkom: Leden, ouders van jeugdspelers, donateurs en hun partners

Aanmelden: Voor woensdag 6 februari: secretaris@vra.nl

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van onze club. Zonder vrijwilligers wordt het lastig VRA draaiende te houden. Zeker nu Paul niet meer bij ons is, zullen we vaker een beroep op jou doen. Voldoening en waardering staan daar tegenover. Zeker op zaterdag 9 februari wanneer we iedereen in het zonnetje gaan zetten die wel eens of frequent de handen laat wapperen. Maar ook: leden die nu graag een bijdrage willen leveren. Alle klussen op de club hebben we inmiddels geïnventariseerd. En jawel, er staan nog enige vacatures open. Daar gaan we het ook over hebben. Maar niet zonder gezelligheid met slok en hap en verhalen over cricket. Want daar gaat het natuurlijk om.

Over 2 maanden staat de eerste buiten-training alweer gepland. Dus dit is het moment om te laten zien dat je een goed clublid bent. Teken daarom in voor zaterdag 9 februari, dan gaan we er samen een geweldig seizoen van maken. Er wachten allerlei geweldige evenementen die niet mogelijk zijn zonder de inzet van talloze leden voor en achter de schermen. We rekenen op jou!

De Vrijwilligerscommissie: Nigel Drenthe, Harold Horsman, Jeroen A.G. Mulder, Willem van Mierlo, Floris Kappelle- English version -

18.00 o’clock Drinks, offered by the board

20.00 o’clock Walking dinner, costs: € 10

23.00 o’clock End of program

Welcome: Members, parents of young cricketers, patrons and their partners

RSVP: Before February 6: secretaris@vra.nl

Volunteers form the backbone of our club. VRA would be nowhere without its volunteers. Especially with the passing away of Paul, the club needs its volunteers more than ever. On Saturday February 9, we will show everyone who incidentally or frequently stood up for VRA our appreciation. In addition, the club is looking for members ready to get involved now. With all necessary roles within the club defined, you have guessed it: we have a few spots left to fill. This is something we will also speak about this evening, but not without a drink and a bite and some cricket stories.

In 2 months the first outdoor trainings are scheduled, which makes this the ideal time to show what your membership means to you. You are invited to sign in for the volunteers’ party on Saturday February 9 to kick off the cricket season together. There are plenty of events planned this year, none of which would be possible without your help. We are counting on you!

The committee for volunteers: Nigel Drenthe, Harold Horsman, Jeroen A.G. Mulder, Willem van Mierlo, Floris Kappelle

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures