Indoor youth practice 2018

Op zondagen 14, 21 en 28 januari en 4, 11 en 18 februari heeft VRA voor haar jeugd indoor trainingen georganiseerd en hebben wij van 10:00u tot 13:00u de beschikking over de sportzaal van Reade op de Overtoom. De opzet zal vergelijkbaar zijn met voorgaande jaren en zal onder leiding van ervaren coaches en spelers van VRA1 staan. Het programma ziet er vooralsnog als volgt uit:

10:00u – 11:30u U9 en U11/U13
11:30u – 13:00u U15/U15

Om de kosten enigszins te dekken, vragen wij een bijdrage van EUR 30,- per kind om alle trainingen bij te wonen. Ik verzoek u om komende week per e-mail te bevestigen dat uw kind deel zal nemen aan de trainingen en tevens verzoeken wij u om de bijdrage over te maken op de algemene rekening van VRA (ING Bank - IBAN: NL95 INGB 0006066048 t.n.v. Penningmeester VRA – Amsterdam).

Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard van harte welkom om een keer mee te komen doen. Om de drempel voor nieuwe aanwas zo laag mogelijk te houden, wordt introducés voor een eerste training geen bijdrage gevraagd, maar ontvang ik wel graag NAW-gegevens zodat er bijgehouden kan worden wie er bij de trainingen aanwezig is.

Namens het bestuur van VRA, met sportieve groet,

Tobias Maessen
Secretaris
secretaris@vra.nl


On Sundays 14, 21 and 28 January and 4, 11, 18 February VRA has organized indoor practice sessionsfor her youth members and we’ll have access to the gym at Reade on the Overtoom. The practice sessions will follow the same principles as the past years and will be lead by experienced coaches and players of VRA1. The program will as follows until further notice:

10:00h – 11:30h U9 en U11/U13
11:30h – 13:00h U15/U15

To cover most of the costs, we ask you to contribute EUR 30,- per child and he/she will be eligible to participate on all the dates. I would like to ask you to confirm this week by e-mail if your child(ren) will be joining and we also kindly request you transfer said contribution to VRA’s general bank account (ING Bank - IBAN: NL95 INGB 0006066048 t.n.v. Penningmeester VRA – Amsterdam).

Of course friends who are new to cricket are most welcome to tag along and join in on the fun. To stimulate new players joining in, no fee will be required for the first practice, but I do want to receive their personal details so that we know who’s attending the sessions.

On behalf of the VRA board,

Tobias Maessen
Hon. Secretary VRA
secretaris@vra.nl

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures