Events: NL XI - Nepal (WCLC) + T20 finale

De komende weken staat er een aantal fantastische, sportieve evenementen op VRA op het programma. Allereerst speelt het Nederlands heren elftal op zaterdag 13 en maandag 15 augustus twee wedstrijden voor het World Cricket League Championship tegen Nepal. De wedstrijden zijn op VRA, aanvangstijd beide dagen is 11.00 uur. Toegangskaarten zijn op de dag bij de ingang verkrijgbaar en kosten €10,00. Kinderen van 12 jaar en jonger komen gratis binnen. Zondag 14 en dinsdag 16 augustus zijn aangewezen als reservedagen.

Vervolgens op zaterdag 20 augustus de landelijke T20 Finaledag; op deze dag zal de ontknoping plaatsvinden van de T20-competitie 2016 met de halve finales en aan het einde van de middag de finale. Het belooft een spannende strijd te gaan worden tussen de T20-kampioen vorig jaar ACC, Excelsior'20, HCC en regerend Nederlands kampioen Dosti United. Toegang is gratis.

Het bestuur van VRA nodigt u hierbij van harte uit om gedurende de wedstrijd Nederland tegen Nepal op 13 augustus en/of op de T20 finaledag op 20 augustus samen met ons te komen genieten van topcricket in het Amsterdamse Bos. Dat kan uiteraard als toeschouwer, maar wij kunnen uw hulp als vrijwilliger ook goed gebruiken!

Meer info treft u tevens op de website van de KNCB

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures